Ielts Sınav Çalışması

 Ielts Sınav Çalışması

Ielts Sınav Çalışması ( Alıştırmalar)

1 –  Ielts özel ders ( Bireysel – Ielts özel ders )
2 –  Ielts özel ders ( 4 kişilik Gruplarla- Ielts özel ders )

1 ) …………..  boost ratings for the third season of Batman, the producers requested a new female character be introduced into publication that could be adapted into the television series.

A) in order to
B) according to
C) owing to
D) due to
E) despite

2 )………… Batman insists she give up crime-fighting because of her gender, Batgirl disregards his objections.

A) By the time
B) Even if
C) Although
D) As far as
E) So long as

3 ) Cain reprised her role as Batgirl in the “Titans East” (2007) storyline of Teen Titans, ………….it was discovered that she had been influenced by a mind-altering drug administered by supervillain Deathstroke the Terminator.

A) that
B) of which
C) whether
D) when
E) where

4 ) …………. the introduction of Batgirl into the Batman television series failed to save it from cancellation, her comic book counterpart gained popularity and makes regular appearances in Detective ComicsBatman Family and several other books produced by DC until 1988.

A) Until
B) While
C) Unless
D) Once
E) Whatever


5 ) ………… she is recreated as the computer expert and information broker Oracle by editor Kim Yale and writer John Ostrander the following year, her paralysis sparked debate about the portrayal of women in comics, particularly violence depicted toward female characters.

A) In addition to               
B) In conclusion
C) Although
D) Whether
E) Whenever

6 ) ………….. her paralysis in mainstream continuity, alternative versions of Barbara Gordon in her Batgirl persona have continued to appear in non-canon storylines produced by DC, typically under the company’s imprint labels, Elseworlds and All Star DC Comics.

A) Owing to
B) in order to
C) according to
D) in case of
E) Despite

7 ) ……….. each portrayal is different, and on occasions the various incarnations have even met one another, they are all meant to be aspects of the same character.

A) Although
B) As soon as
C) before
D) In case
E) As much as

8 ) Despite this, he was adamantly against differing treatment ……….. races, was fervently anti-slavery, and supported the abolitionist movement …….. the United States.

A) with / for
B) by / of
C) on / about
D) of / in
E) from / at

9 ) …………… the physical ideal of these racial theorists was typically the tall, fair haired and light eyed Nordic individual, it should be understood that such theorists accepted that considerable variety of hair and eye colour existed within the racial categories they recognised.

A) By the time
B) As soon as
C) Once
D) Although
E) Provided

10 ) As such, this “Nordic race” came to be regarded by the right wing in Europe, Northern America, Southern South America and Australasia to be a “master race” ………….. its supposed innate leadership qualities and advancements in civilization.

A) regardless of
B) in case of
C) in spite of
D) behalf of
E) because of

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) A
2 ) C
3 ) E
4 ) B
5 ) C
6 ) E
7 ) A
8 ) D
9 ) D
10 ) E



 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir