Ielts Sınav Denemeleri

Ielts Sınav Denemeleri

IELTS SINAV DENEME

 1 –  Ielts özel ders ( Bireysel – Ielts özel ders )
2 –  Ielts özel ders ( 4 kişilik Gruplarla- Ielts özel ders )

1 ) …………. the October Revolution in 1917, the school began allowing the admission of children of the proletariat and peasants, not just those of the well-to-do.

A) As long as
B) As far as
C) Because
D) As
E) After

2 ) …………. the Danish territory of South Jutland was home to a significant German minority, and the province had been regained from Germany as a result of a plebiscite resulting from the Versailles Treaty, Germany was in no apparent hurry to reclaim it.

A) Although
B) By the time
C) Even though
D) In case
E) As well as

3 ) As a consequence of these blooms, benthic macrophyte populations were deprived of light, …………. anoxia caused mass mortality in marine animals.

A) in addition to this
B) while
C) since
D) so
E) hence

4 ) ………… most non-Italophone people in the region speak Franco-Provençal,they use standard French to write, because the international recognition of Franco-Provençal as a separate language as opposed to a dialect or patois of French was quite recent.

A) Whether
B) As soon as
C) Once
D) As far as
E) Though

5 ) …………. attendance rates are higher in the south, a disproportionate number of teachers are stationed there, leaving northern schools chronically understaffed.

A) As a result 
B) Although
C) Because
D) Since
E) Wherever

6 ) The language of the Hellenistic phase is known as Koine common or Biblical Greek, …………… the language from the late period onward features no considerable differences from Medieval Greek.

A) that
B) while
C) since
D) moreover
E) so

7 ) ……… the completion of the transnational Øresund Bridge in 2000, Copenhagen has become increasingly integrated together with the Swedish city of Malmö, growing into a combined metropolitan area, known as the Øresund Region.

A) Because of
B) Since
C) Owing to
D) Despite
E) In spite of

8 ) French is the second most common language in Canada, ………….English, and both are official languages at the federal level.

A) once
B) for
C) after
D) because
E) yet

9 ) The company was renamed Tandem Publishing Ltd before ……………….. with the paperback imprints of Howard and Wyndham’s general publishing house W. H. Allen Ltd to become Wyndham Publications Ltd in 1976.

A)  merged
B) having been merged
C) to be merged
D) being merged
E) be merged

10 ) After  World War I, the territory……………….. between France and Germany

A) divided
B) was being divided
C)  has divided
D) has been  divided
E) was divided

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) E
2 ) A
3 ) B
4 ) E
5 ) B
6 ) B
7 ) B
8 ) C
9 ) D
10 ) E


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir